onsdag 21 september 2011

Med 4B SMS Tweets Bearbetade månad, Lets Twitter Nu användare dela foton via text

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dAkGbXDm4n8/:
photo

De av oss som lever i en värld överbefolkade med smarta telefoner glömmer ofta bort den funktionen telefoner idag dominerar den globala marknaden mobiltelefon. I en nick mot sina användare som inte finns på iPhone eller Androids eller någon annan telefon som i princip fungerar som en mini-dator, är Twitter tillåter nu sina användare att skicka bilder VA textmeddelande.

Användare som vill skicka ett foto till Twitter via SMS kan bara ladda upp en bild i ett textmeddelande som de skulle göra på telefonen och skicka till Twitter som de skulle skicka en vanlig text tweet - till 404-04 i USA, till exempel . Tyvärr funktionen fungerar inte ännu för DMS (och med tanke på vissa användare benägenhet för DM misslyckas, kanske det är en bra sak).

SMS-uppladdning funktionen är nu tillgänglig i USA på AT & T, Verizon Wireless och Cellular söder, i Storbritannien på Vodafone, O2 och Orange, i Italien på Vodafone, i Kanada på Rogers Communications, i Bahrain på Viva och i Brasilien om TIM Brasilien .

Twitter påminner oss i ett blogginlägg att över 4 miljarder SMS tweets skickas och tas emot varje månad och SMS tweeting finns i 80 länder och nio språk. Den visar också att det fortsätter att lägga till funktioner som förbättrar SMS Twitter erfarenhet som snabb Följ (som gör att du kan ta emot SMS-meddelanden utan ett Twitter-konto), SMS-kommandon och ytterligare bärare täckning.

Detta är små nyheter i en vecka fylld med Facebooks och Googles spel för gallerierna säker, men det är nog mycket uppskattad av miljontals användare med nu förbättrad funktionalitet.


Företag: Twitter
Webbplats: twitter.com
Finansiering: $ 1.16B

Twitter, som grundades av Jack Dorsey, Biz Stone och Evan Williams i mars 2006 (lanserades offentligt i juli 2006), är ett socialt nätverkande och mikro-blogging tjänst som gör att användare kan lägga upp sina senaste uppdateringarna. En uppdatering begränsas av 140 tecken och kan skickas genom tre metoder: webbformulär, SMS eller snabbmeddelande. Företaget har varit upptagen med att lägga till funktioner till produkten som Gmail import och sökning. De har nyligen lanserat en ny webbplats avsnitt som kallas "Utforska" för ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar