onsdag 21 september 2011

IRL: WildBlue satellit Internet, internationella laddning, en blinkande vana och att inte få arbete på en iPad

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/21/irl-wildblue-satellite-internet-international-charging-a-flas/:
Välkommen till IRL , en pågående funktion där vi talar om prylar, program och leksaker vi använder i verkliga livet och ta en andra titt på produkter som redan fått en formell kontroll behandlingen.

Det har varit en virvelvind två veckor för att sitta inne konceptbilar, insupa information om PlayStation Vita och bekanta med Windows 8, och nu när det hela avvecklas, vi komma tillbaka till verksamheten i gnäll om prylar vi redan äger. Denna vecka, Darren klänningar ner satellittjänst vi använde för att slå inlägg i vildmarken, tar Tim en paus efter ett år av jet-inställningen, bär Josef på hans blixtrande streak och som för Joe, ja, låt oss bara säga sin bröllopsresa med iPad har kommit till en plötslig, improduktiva slut.

Fortsätt läsa IRL: WildBlue satellit Internet, internationella laddning, en blinkande vana och att inte få arbete på en iPad

IRL: WildBlue satellit Internet, internationella laddning, en blinkande vana och att inte få arbete på en iPad ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Sep 2011 13:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar