onsdag 21 september 2011

Apple erbjuder Final Cut Pro X uppdatera och gratis 30 dagars testversion, hoppas vi alla kan fortfarande vara vänner

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/21/apple-offers-final-cut-pro-x-update-and-free-30-day-trial-hopes/:
Massor av folk var mindre än nöjd med lanseringen av Apples ombyggda Final Cut Pro - i själva verket, ord som "missnöjda" kommer att tänka på när man beskriver svaret på den nya versionen av videoredigeringsprogram. Ta hjärta, har dock stora bakslaget inte gått obemärkt förbi. Företaget har släppt version 10.0.1 av Final Cut Pro X, som erbjuder upp några nya funktioner, inklusive stöd för rika XML och Xsan, Lion helskärmsläge och Media Stem export. Apple har även erbjudit ett sällsynt ögonblick av ödmjukhet, att erkänna att tillsatserna är ett försök att "svara dessa farhågor" för "mycket högljudd kunder." Företaget är också ute efter att pressa tillbaka mot några av de negativa press genom att erbjuda en 30 dagars demo av programmet till sin vakt användare rädd att ta steget. Mer uppdateringar, inklusive flera kameror stöd och broadcast-kvalitet videoövervakning utlovas för tidigt nästa år.

Apple erbjuder Final Cut Pro X uppdatera och gratis 30 dagars testversion, hoppas vi alla kan fortfarande vara vänner ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Sep 2011 16:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Ars Technica | källa Apple (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar