onsdag 21 september 2011

Froyo-baserade ViewSonic V430 smartphone visas i Ryssland, anonymitet nästan garanterad

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/21/froyo-based-viewsonic-v430-smartphone-appears-in-russia-anonymi/:

ViewSonic har avslöjat sitt senaste Android-telefon, V430 - även om du skulle vara svårt att säga vem som gjorde det från ut ensam. Att sätta inkognito designen åt sidan, viktig statistik inkluderar en köttig WVGA 4,3-tums skärm och en 5 megapixel primära kamera ihop med en VGA på framsidan kamera, alla chugging med på en 1 GHz Snapdragon processor. ViewSonic har skurit ner till bara tre knappar under skärmen, en förändring från de fyra-knappen inställning vi har sett på sina tidigare Android tablets och telefon. Tyvärr har Android versionsnummer på liknande sätt minskas - det V430 är tydligen kör Android 2,2, inte Android 2,3 Gingerbread läckerheter vi har kommit att förvänta sig av Google-drivna smartphones under 2011. Den V430 ser ut på att lansera först i Ryssland, men inga ord ännu om huruvida det kommer att gå ombord på Transsibiriska över till Europa och utanför. Priset är också ryska säkerhetstjänsten.

Froyo-baserade ViewSonic V430 smartphone visas i Ryssland, anonymitet nästan garanterat publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 21 Sep 2011 15:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Unwired View | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar