onsdag 21 september 2011

Omkopplingsbar grafiklösningar duell ut, slutar AMD se ut som en idiot

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/21/switchable-graphics-solutions-duel-it-out-amd-ends-up-looking-l/:
AMD Dynamic Omkopplingsbar Graphics
Vid denna punkt, NVIDIAs Optimus omkopplingsbar grafik är gammal hatt, men AMD är relativt ny till spelet i förpackning dubbla GPU: er i en enda bärbar dator. AnandTech beslutat att grop de två lösningar mot varandra och, ja, kan bara säga AMD inte komma ut ser så stor. Det största problemet tycks vara stabilitet. Medan prestanda är acceptabel (dock inte riktigt lika bra som det borde vara) den platsen hade problem med att få fyra av de förment stöd 16 spel att växla mellan den integrerade och diskreta grafikprocessorer som annonseras. Regelbundna uppdateringar av drivrutiner, för att inte nämna lite fler tester, skulle kunna lösa problemen, men nu Nvidias Optimus helt enkelt utklassar sina AMD motsvarighet. Kolla in videon efter pausen och glöm inte att slå upp källan länk för alla detaljer.

Fortsätt läsa Omkopplingsbar grafiklösningar duell ut, slutar AMD se ut som en idiot

Omkopplingsbar grafiklösningar duell ut, slutar AMD se ut som en idiot som ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Sep 2011 01:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AnandTech | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar