tisdag 13 september 2011

Apple vill trycka på paus om patent kostymer, samtal Motorola en lam anka

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/13/apple-wants-to-press-pause-on-patent-suits-calls-motorola-a-lam/:
I vad som skulle visa sig vara en mycket dyr lektion i skötte en mun planerar Apple för att använda Googles och Motorola egna ord mot dem i domstol . Under helgen lämnade Cupertino advokater två motioner att stanna i patent-relaterade tvister med Moto , hävdar OEM: s pågående sammanslagningen gör att företagets patent passar oförsvarbart. Enligt Apples rättsliga team, överför den föreslagna Motorola Mobility förvärv effektivt patentskydd kontrollen över till Google, ett påstående att offentlig-vänd uttalanden från båda företagen verkar bekräfta. Värdera potentialen resursslöseri och sannolika återföring av framtida före fusionen bosättningar, det hus som byggdes Jobs hoppas att vänta på slagsmål rättssalen förrän GoogMo konsolidering regleras. I båda de fall som för avlägsen rättegång datum i april och augusti 2012, ser det ut som alla inblandade parter ha gott om tid för att sortera den här röran ut, och sedan slåss igen.

Apple vill trycka på paus om patent kostymer, samtal Motorola en lam anka ursprungligen visades på Engadget på Mon, 13 Sep 2011 16:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Apple Insider | källa FOSS Patent | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar