tisdag 13 september 2011

Samsung filer franska patent klagomål mot Apple, mål iPhone, iPad

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/13/samsung-files-french-patent-complaint-against-apple-targets-iph/:
Samsung har repressalier mot Apple igen - denna gång i Frankrike, där den koreanska tillverkaren har lämnat in ett klagomål som Cupertino kränkta en trio av sina patent. Ursprungligen in till ett Paris tingsrätt i juli och tillkännagav igår, hävdar kritiken att UMTS-teknik med i iPhone och 3G-aktiverade iPads bryter mot tre av Samsungs patent. Till skillnad från ett tidigare fall i Tyskland, som nyligen resulterat i ett landsomfattande förbud mot Galaxy tab 10,1, denna arkivering "fokuserar på tre tekniska patent, och inte på utformningen av tablets", som en Samsung talesman var snabb att påpeka. Detaljer om patenten i fråga är suddigt för stunden, men det kommer nog dröja ett tag innan ärendet fortskrider ändå, med den första förhandlingen planerad till december.

Samsung filer franska patent klagomål mot Apple, mål iPhone, iPad ursprungligen visades på Engadget on Tue, 13 Sep 2011 07:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AFP | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar