tisdag 13 september 2011

Verizon intron 50 $ obegränsat plan, tar en sväng på kontantkort operatörer

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/13/verizon-intros-50-unlimited-plan-takes-a-swing-at-pre-paid-ope/:
I ett direkt skott på sina mindre konkurrenter, Verizon Wireless meddelade idag lanseringen av en ny 50 $ obegränsade planen för kontantkortskunder. Finns starta denna torsdag, den obegränsad samtalstid, text och webb option'll utbyggnad till alla operatörens butiker, förutom Walmart, Best Buy och Target. Användare som väljer att planen kommer inte att få välja bland high-end smartphones, och kommer i stället måste välja från ett urval av fyra har telefoner från LG, Samsung och Pantech. Flytten kan allvarligt undergräva tillväxt för Sprint - som driver Boost Mobile och Virgin Mobile - liksom mindre aktörer, som MetroPCS, som räknas förbetalda användare som majoriteten av sin kundbas. Det är egentligen inte en jämn kamp, ​​men med andra industrin titan AT & T erbjuder redan en liknande icke-tjänsterna , är allt rättvist i denna stökiga trådlösa krig.

Filed under:

Verizon intron 50 $ obegränsat plan, tar en sväng på pre-paid operatörer ursprungligen visades på Engadget on Tue, 13 Sep 2011 16:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar