tisdag 13 september 2011

IBM: s Watson som att ta itu med sjukförsäkring, tar "Diagnos för $ 1.000 '

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/12/ibms-watson-set-to-tackle-health-insurance-takes-diagnosis-fo/:
Efter att hantera ditt teknisk support elände , den berömda Watson går vidare för att torka upp branschen sjukförsäkringen. Det stämmer, IBM Showstopper vi alla känner och älskar för trouncing Trivia kungar på Jeopardy har anlitats av en av de största hälso-försäkringsbolagets i USA. WellPoint Inc. kommer att använda sig av systemets rasande fart och sjukvård databas vid sidan av patientjournaler - som möjliggör superdator att styra behandlingsalternativ och ordinera mediciner. När detta genomförts, kommer data kombineras från tre källor i några sekunder: en patients diagram / poster från en läkare, försäkringsbolagets patientens historia och den medicinska kunskap som Watson redan besitter. Ett pilotprogram kommer att rulla ut nästa år till ett antal av cancer anläggningar, akademiska medicinska centra och praxis onkologi. Inga ord ännu på när Watson School of Medicine kommer att börja ta emot ansökningar.

IBM: s Watson som att ta itu med sjukförsäkring, tar "Diagnos för $ 1.000 ' ursprungligen visades på Engadget on Mon, 12 Sep 2011 17:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Associated Press | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar