tisdag 13 september 2011

Nintendo 3DS slide pad tillägg är officiell, fartyg 10 december i Japan

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/13/nintendo-3ds-circle-pad-add-on-is-official-ships-december-10th/:
Nintendo har inte sagt så på scen under pre-Tokyo Game Show 3DS presskonferens ikväll, men det är verkligen sjöfart som besynnerliga cirkel pad add-on . Det "utökade slide pad" är uppe på spelbolaget japanska hemsida just nu, med ett leveransdatum i december 10 och ett pris på ¥ 1500 ($ 19,50). Det finns också en lista över spel tillgängliga, inklusive Monster Hunter Tri G, BioHazard Uppenbarelser, Snake Eater 3D och mer. Den drivs av ett enda AAA-batteri, som vårt land kusiner på Joystiq notera förmodligen visar att du inte kommer att få några extra speltid läggas till din 3DS genom att smälla detta "båt" på botten. Kolla källan länken nedan för officiell info - vi kommer att hålla ögonen skalade i Tokyo för nordamerikanska släppa info och naturligtvis matchas färgen Misty Pink edition du redan letar efter.

Fortsätt läsa Nintendo 3DS slide pad tillägg är officiell, fartyg 10 december i Japan

Nintendo 3DS slide pad tillägg är officiell, fartyg 10 december i Japan visades ursprungligen på Engadget on Tue, 13 Sep 2011 02:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | källa Nintendo Japan | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar