tisdag 13 september 2011

Sprint lanserar Drive Första Android-app för att bromsa sms och bilkörning, hålla pratsam tonåringar i schack

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/12/sprint-launches-drive-first-android-app-to-curb-texting-and-driv/:
Är du orolig för att din talky tonåring försöker hänga på gymnasiet skvaller medan bakom ratten? Eller är du en mer erfaren förare som vill bli av med frestelsen att uppdatera din status vid 65 MPH? Sprints täcker dig med Drive First. App, meddelade vd Dan Hesse på CTIA i mars, kommer att låsa upp telefonen när den upptäcker du är i ett fordon i rörelse, samtal kommer automatiskt att omdirigeras till röstbrevlådan och inkommande texter kan få automatiskt besvaras med ett anpassat budskap. Tjänsten kostar 2 $ / månad per telefon efter en 15-dagars testversion, och tyvärr endast är tillgänglig för Android-enheter, även om BlackBerry och Windows Phone stöd har utlovats inom en snar framtid också. Vi vill säga ju fler desto bättre - för föräldrar, alltså. Chef nedan för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa Sprint lanserar Drive Första Android-app för att bromsa sms och bilkörning, hålla pratsam tonåringar i schack

Sprint lanserar Drive Första Android-app för att bromsa sms och bilkörning, hålla pratsam tonåringar i schack ursprungligen visades på Engadget on Mon, 12 Sep 2011 21:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MobileBurn | källa Sprint | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar