tisdag 13 september 2011

Chumby NeTV rullar ut sin webb-ansluten tentakler för FCC

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/12/chumby-netv-unfurls-its-web-connected-tentacles-for-the-fcc/:
FCC-framträdanden är oftast en bra indikation på en produkts förestående ankomst. Och med Chumby är NeTV redan på väg till utvecklarna händer senare denna månad , detta är kommissionen lämna in inte exakt fånga oss på sängen. Nu är ett företag detaljhandeln hittills allt som saknas för att slutföra en gång huggable plattformens officiella utflykt. De som inte känner till Flash-baserat, WiFi-enhet kan se fram emot en webified HDTV-upplevelse som kommer att strömma innehåll på nätet, samt texter och foton från din Android-telefon , till en platt bildskärm. Visst, det finns många andra alternativ att få nätet till ditt vardagsrum , men hur många av dem kan göra anspråk på en bläckfisk som sin maskot? Kolla källan länken nedan om utsläppen testning och användarmanualer kittla din fantasi.

Chumby NeTV rullar ut sin webb-ansluten tentakler för FCC ursprungligen visades på Engadget on Mon, 12 Sep 2011 21:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar