tisdag 13 september 2011

NBC, TNT och TBS IPAD apps lägga full längd episoder, kommer inte att få tillbaka Steve Carell

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/13/nbc-tnt-and-tbs-ipad-apps-add-full-length-episodes-wont-bring/:
Vad är poängen med att släppa ett par Benjamins på tablet om du inte kan titta på video on-the-go? Även om mycket väsen har gjorts av Cupertino ovilja att lägga till Flash för sin linje av iOS-enheter, kungarna av innehåll (läs: nätverk) är fortfarande intriger upp olika sätt att hamn bästa godis gången öga till din bärbara griffeltavlor. Shoring upp att streaming klyftan är en trio av nya program från NBC, TNT och TBS som ger full episoder av nätverkens foder till din iPad , dock med vissa autentisering krävs . Till skillnad från andra högkvalitativa mobila videotjänster , dessa tre program kommer gratis. Så, gå vidare och slå upp källan nedan för att få din SVU att gå.

Fortsätt läsa NBC, TNT och TBS program iPad lägga full längd episoder, kommer inte att få tillbaka Steve Carell

NBC, TNT och TBS IPAD apps lägga full längd episoder, kommer inte att få tillbaka Steve Carell ursprungligen visades på Engadget on Tue, 13 Sep 2011 16:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MacRumors | källa iTunes (1) , (2) , (3) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar