tisdag 13 september 2011

NVIDIA öppnar Windows 8 Developer Program med stöd för Kal-El tablets

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/13/nvidia-opens-windows-8-developer-program-with-support-for-kal-el/:
Om du inte har bott under en sten, du vet Microsofts Build Developer Conference som pågår just nu i Anaheim, Kalifornien, och Windows 8 är belle av bollen. Tidigare idag spillde Windows chefen Steven Sinofsky mer information om OS, försöker pracka på de minimikrav och NFC stöd , medan vi fessed upp till att ha haft några kvalitet hands-on tid själva. Så det borde inte komma som en överraskning att företagets hårdvara partners är också redo att börja prata. NVIDIA öppnade precis sin Windows 8 Developer Program, och säger att det kommer att omfamna inte bara x86-baserade datorer, men Tegra-drivna tablets också. Konkret innebär att stöd för sin kommande quad-core Tegra plattform, kodnamnet Kal-El , tillsammans med datorer packning GeForce, Quadro och Tesla kort. Varje utvecklare som råkar vara hängande runt Anaheim Convention Center kan registrera dig på NVIDIAs monter, men det finns också en online-registrering sida för alla andra. Finna att vid källan länken, tillsammans med den fullständiga PR efter pausen.

Fortsätt läsa NVIDIA öppnar Windows 8 Developer Program med stöd för Kal-El tablets

NVIDIA öppnar Windows 8 Developer Program med stöd för Kal-El tablets ursprungligen visades på Engadget on Tue, 13 Sep 2011 15:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar