onsdag 14 september 2011

Den Engadget Show återvänder TISDAG 20 SEPTEMBER - vinn en biljett till tejpning!

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/13/the-engadget-show-returns-tuesday-september-20th-win-a-ticke/:
Oh man, vi har en annan fartfylld episoden av Engadget Show kommer din väg! Den här gången kommer vi få besök av den enda Jonathan Coulton, vem som kommer att behandla oss att en del rock och regaling oss med berättelser om hans virala resa genom musikbranschen. Tim och Brian kommer också att sitta ner med skaparna av Keepon, för att diskutera den bedårande lilla gula "bot väg från interaktivt lärande verktyg för att butikshyllor. Och vi kommer att ta en tur till Frog studio i SoHo och Maker Faire i Queens, NY, och diskutera några av våra favorit DIY projekt med Make: Live co-värdar Becky Stern och Matt Richardson.

Den Engadget Show är sponsrat av Sprint och kommer att äga rum i våra intima NYC studio, så om du vill komma i, måste du vinna en biljett på förhand. Men oroa dig ej om du inte kan få det personligen kommer vi att ha en hämta upp strax efter inspelningen.

Sprint erbjuder också 60 garanterade biljetter till The Engadget Show tejpa till de första 60 deltagare som texten "Engadget" för 467.467 eller skriva online! Standard textmeddelanden skattesatser tillämpas. Klicka för officiella reglerna och se hur du skriver på nätet.

Om du bor utanför tri-state area (NY, NJ, CT) kan du skriva in på nätet för en chans att vinna en resa för två till New York för att delta i Engadget Show. Standard textmeddelanden skattesatser tillämpas. Klicka här för att gå in.

Här är detaljerna om du vinner en biljett:
  • Evenemanget är alla åldrar.
  • Vi kommer att öppna dörrar och börja sittplatser kl 17:15 den 20 september, och tejpa börjar klockan 6:00 PM. Vi kommer att stänga dörrarna kl 17:50.
  • Vinnarna måste plocka bekräfta och skriva ut biljetter 24 timmar innan tejpning börjar eller riskera förlora sin plats.
  • Vänligen ta med en fotolegitimation med dig till tejpning.
  • Föreställningen längd är cirka en timme.
Om du är medlem av media som önskar delta, vänligen kontakta oss på: engadgetshowmedia [at] Engadget [dot] com, och vi ska försöka ta emot dig. Alla andra icke-medier frågor kan skickas till: engadgetshow [at] Engadget [dot] com.

Prenumerera på Visa:

[ iTunes ] Prenumerera på Show direkt i iTunes (M4V).
[ Zune ] Prenumerera på Show direkt i Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Lägg till Engadget Visa foder (M4V) till din RSS-aggregator och få den levererad automatiskt.

Den Engadget Show återvänder tisdag 20 September - vinn en biljett till tejpning! ursprungligen visades på Engadget tis, 13 Sep 2011 17:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar