onsdag 14 september 2011

IDT: s energisnåla panelen Själv Uppdatera Tech kommer till bärbara datorer, Ultrabooks och tablets (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/14/idts-power-saving-panel-self-refresh-tech-coming-to-laptops-ul/:
Vi talar inte Pixel Qi -stil besparingar eller någonting, men sedan igen, är IDT ber er inte att dike den konventionella LCD dina näthinnor vägrar steg bort från. Företagets Panel Själv Uppdatera tekniken har precis fått en stor vitamininjektion här på IDF , med införandet av världens första inbyggda DisplayPort (EDP) 1,3-kompatibel Timing Controller med integrerad PSR-teknik. Många technobabble, visst, men här är lowdown: med det här i mixen, kommer de flesta användare ser uppemot 45 minuter av batteriets vinning, eftersom panelerna inte kräver konstant uppfriskande.

Visst, är energibesparing bara sett med statiska bilder på skärmen, och du behöver en PSR-aktiverad grafikprocessor att utnyttja. Den goda nyheten är dock att Intel verkar vara på idén att använda de här grejerna för att öka den totala batteritiden på Chipzilla-baserade maskiner, så det bör inte dröja länge innan det börjar dyka upp i bärbara datorer och Ultrabooks. Om hur magin verkligen fungerar? IDT: s PSR-teknik ", anges en statisk bild och lagrar den lokala till den TCON i en integrerad frame buffer, då det sömlöst visar bilden från den lokala frame buffer gör att EDP viktigaste länken och en majoritet av GPU-funktioner kan drivas ner , resulterar i betydande energibesparing. " Ta en titt på avslöjandet video strax efter paus.

Fortsätt läsa IDT: s energisnåla panelen Själv Uppdatera Tech kommer till bärbara datorer, Ultrabooks och tablets (video)

IDT: s energisnåla panelen Själv Uppdatera Tech kommer till bärbara datorer, Ultrabooks och tablets (video) publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 14 Sep 2011 13:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar