onsdag 14 september 2011

SanDisk arbetar för att driva SSD strömförbrukningen lägre, pressa mer juice ur batteriet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/13/sandisk-working-to-push-ssd-power-consumption-lower-squeeze-mor/:
SanDisk SSD
Första saker först: vi verkligen behöver sitta ner med den tekniska branschen och ha ett samtal om ett effektivt sätt att namnge saker. Vilket leder oss till vår nästa beställning av verksamhet:. SATA DEVSLP SanDisk samarbetar med andra företag, som Intel, Microsoft och Samsung, för att utveckla denna nya standard som kommer att driva SSD strömförbrukningen mycket lägre än dagens nivåer. Vissa enheter som redan stöder en hörnsten i den standard - en ny super lågenergiläge som drar enbart 50 mW av juice. SATA DEVSLP skulle hålla lagring i att energi-smuttar tillstånd majoriteten av tiden, att förlänga batteritiden för Ultabooks, tablets, eller vad andra prylar kan följa med. Gissa vi vet ett knep Intel planerar att använda för att nå det utlovade 10-dagars anslutna passningstid . Kolla in PR efter pausen.

Fortsätt läsa SanDisk arbetar för att driva SSD strömförbrukningen lägre, pressa mer juice ur batteriet

SanDisk arbetar för att driva SSD strömförbrukningen lägre, pressa mer juice ur batteriet ursprungligen visades på Engadget on Tue, 13 Sep 2011 17:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar