onsdag 14 september 2011

Qraft: Den Airbnb för flygplan, tåg och bilar (Och med tåg, jag menar Boats.)

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Fb4CMbH5byU/:
Screen shot 2011-09-13 at 6.04.42 PM

När du bara pissa brud, är idén om en ny leksak det mest spännande någonsin. Sedan kan du växa upp, och "leksaker" blivit löjligt dyrt. Du vill ha en Chevrolet Corvette C6 Z06? Det kommer att vara $ 70.000, tack. Du är intresserad av att plocka upp en 2011 Roehr 1250sc motorcykel? $ 40.000.

Fast jag är säker på att många av våra ytterst framgångsrika läsare har inga problem att kasta ut pengar på det sättet, de allra flesta av oss kan bara inte hosta upp det. Det är där Qraft kommer in - tänk på det som Airbnb för vuxna leksaker. Du kan tillbringa en dag med att Z06 för $ 950. Och 2011 Roehr 1250sc? $ 600/day.

Tidigare motorcyklar och bilar, erbjuder Qraft också ett sätt för människor att hyra båtar, helikoptrar, flygplan, husvagnar och andra slumpmässiga växel (som en super dyr camping ryggsäck) från sina kamrater. Så om du har en super cool båt som inte blir mycket till, eller din RV kommer att sitta i garaget hela säsongen, kan du skicka bara upp det på Qraft och göra lite pengar.

Qraft kan du hyra per dag, vecka och månad, och varje användare väljer sin egen pris. Sök börjar med upprättande av plats, men det verkar som Qraft har inte riktigt ut till alla hörn av staterna. New York är inte stöds, till exempel, medan San Fran är. Tjänsten är gratis att ansluta sig.

Tjänsten erbjuder försäkring på de artiklar du hyr så om någon bestämmer sig för att rulla bilen i ett dike, kommer det inte kosta så mycket. Qraft erbjuder även ett system för återkoppling till hyresgäster och husägare och de har också ett system för att bekräfta körkort information genom scanning. De försöker att undvika den hårda lärdomar av Airbnb i sitt eget sammanbrott . Uppenbarligen har dessa killar inte har att göra med fastigheter så det finns liten chans att meth-making i badkaret men jag skulle bli helt förbannad om någon vänt min Tesla (förutsatt att jag hade en Tesla.)


:
Hemsida:
Läs mer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar