onsdag 14 september 2011

GoInstant Är Browser Dela: ingen nedladdning

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mJw2HqL5iCM/:
Screen Shot 2011-09-13 at 2.47.54 PM

Innovativ webbläsare samarbetsteknik Gå Omedelbar lanserar i privat beta idag på TechCrunch Störa, för första gången tillåter människor att surfa på webben med varandra utan att behöva ladda ner en extra plugin eller programvara.

Oavsett om du är på en Mac, PC, mobila enheter som IOS, Android, Blackberry eller annan webbsurfning enhet Gå Omedelbar låter användare som vill samarbeta med varandra på en viss webbadress dela en länk och initiera en co-sessionen.

Grundarna Uhma och Jevon MacDonald är teknik veteraner MacDonald lossnar en snålhet som senior partner på Dachis koncernen och Uhma är tidigare CTO på socialt spelande start Något Social. Använda Node.js, Socket.io och Redis, är det faktum att Go Omedelbar inte kräver en nedladdning eller någon särskild programvara betydande.

Medgrundare Gavin Uhma säger mig att konsumenten användningsfall för app är i programvara som en tjänst, kan enkelt och automatiskt samtidigt som besöker vara mycket användbart i hela företaget presentationer och kundsupport, "Hellre än att förklara din produkt till någon du Registrera dig, logga in och du kan visa dem hur man använder det, "Uhma säger.

Uhma anser att hans konkurrenter att vara screensharing och samarbetsverktyg som WebEx, join.me, Glance, GoToMeeting men menar att det som skiljer GoInstant är att den byggdes för webben inte för en dator, dess teknik fungerar snabbt och i full webbsida upplösning av design.

GoInstant planer på att tjäna pengar genom att ta ut företag en fast avgift per användare och månad.

Företaget tog bara en rejäl omgång av såddfinansiering som de också presenterar idag på $ 1.700.000 från Freestyle Capital Ventures Baseline, Greylock Partners, sociala Leverage, Chamath Palihapitya, Ed Sim och Yuri Milner.

Q & A

MS: Jag tror att den största sak för dig är att lista ut hur din gå till marknadsstrategi kommer att fungera
A: Vi har ansett att.

WC: Jag är upphetsad över detta, det handlar om att identifiera som vill använda den. Jag hatar webb ex.
Svar: Varje VC säger samma sak.

AC: Kan du tala om gränssnittet?

S: Vi ville verkligen ha detta så enkelt som vi kunde.

JC: Kan jag blockera teknik? Är du kanadensiska?

Svar: Du kan hantera mötet med sekretess kontroller, etc. Och ja, jag är kanadensare.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar