onsdag 14 september 2011

NVIDIAs Kal-El referens tablet Windows 8 på Build ögon-on

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/14/nvidias-kal-el-reference-tablet-running-windows-8-at-build-eyes/:
Detta kanske inte är den första i världen sett av NVIDIAs Kal-El referens tablet kör Windows 8, men det markerar vår första på nära håll och (slags) personlig run-in med mycket ballyhooed quad-core ARM-processor som driver lika förväntade OS . Som vi rapporterade igår, NVIDIA lanserade precis sin Windows 8 Developer Program , i ivrig väntan på det nya operativsystemets version. Det ivern över till vår korta sitta ner med kläderna talesman, som inte gav oss mycket i vägen för detaljer. Men han ger oss en ledtråd om framtida riktmärken: NVIDIA förväntar sig betydande vinster batteritid på Kal-El bärbara datorer - som i dagar, inte timmar. Tyvärr var referensen tablet visas inlåst i ett plexiglas cell, men vi lyckades ta några bilder på numera välbekanta enhetens köra Microsofts senaste. De, som ni kan se, finns i galleriet nedan.

NVIDIAs Kal-El referens tablet Windows 8 på Build ögon-on ursprungligen visades på Engadget on Wed, 14 Sep 2011 17:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar