onsdag 14 september 2011

Kensington travar ut universella tablet fall BunjeeAir Ström för att hitta din borttappade iPhone

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/14/kensington-trots-out-keyfolio-pro-universal-tablet-case-bunjeea/:
Förutom att tredelade rustning så att kedjorna din iPhone till ett hotell skrivbord, Kensington tysthet lagt till tre andra produkter till sitt sortiment - en brokig samling som kör allt från en universell tablet fall till en doo-pappa som vibrerar när du är åter på väg att lämna din iPhone hemma. Från och med doo-pappa, är BunjeeAir Ström en $ 100 tillbehör liten nog att rymmas på en nyckelring, och par med ett fritt iOS app och ett specialfall (ingår i paketet). Om det låter som en klumpig setup, tänk på att Apple inte tillåter tillbehör från tredje part för att spärra telefonen via Bluetooth, så Kensington arbetat runt det genom att utveckla ett tillbehör som ansluts till iPhones 30-stifts kontakt och kommunicerar över ett 2,4 GHz trådlös anslutning istället. Så, när du har lagt ärendet på, kommer nyckelring vibrerar och piper när du får ungefär 30 meter bort från telefonen och den kommer så småningom fjärrlåsa enheten också. Som en extra touch, förpackningar vid ett 1500 mAh batteri och en kortplats "runt baksidan av chassit där du kan infoga ett kreditkort eller rumsnyckel till mode en provisorisk cykelställ. Synd att inget av detta kommer att hjälpa dig nästa gång du överger din iPhone i baksätet på en taxi.

Rör sig längs meddelade företaget KeyFolio Pro, ett fall med en löstagbar Bluetooth-tangentbord och flyttbara kardborrband hörn som ska passa alla 10-tums tablet. Fallet, som kostar $ 100, har också en stifthållare och sju hack, så att du kan stötta den tablet upp på en 22 - till 72-graders vinkel. Inslagning upp det, det finns absoluta makten en $ 120, 100-watts tegel med USB och mikro-USB-uttag som är tänkt att ersätta adaptern som följde med din bärbara dator. Slutligen finns det penna du ser i de praktiska skott - en 18 $ penna som även fungerar som en verklig, ärlig till godhet penna, toppad med en avtagbar mössa. Peek våra praktiska skott nedan, tillsammans med VID efter pausen - ni vet, om du tittar förvirrade aktörer att upptäcka att de har glömt sin iPhone är din idé om en rip-rytande tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar