onsdag 14 september 2011

Google lanserar tjänsten flygsökning rycker Kayak bort det (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/14/google-launches-flight-search-service-kayak-shrugs-it-off-vide/:
Googles justitiedepartementet-godkända förvärv av ITA har äntligen burit frukt, i form av flygsökning - ett nytt verktyg som syftar till att effektivisera det kaos som är online resebokning. The Mountain View kontingenten presenterat gränssnittet i går, med ett "early look" på vad som verkar vara en ganska okomplicerad service. När du anger startpunkten kommer destination, prisklass och varaktighet, en lista med resultat visas i stigande ordning mat och varaktighet, under en karta som visar var och flygets bana. Därifrån kan du filtrera dina resultat genom att flygbolag, antal layovers eller specifika avgångstider, innan du bokar din resplan på lastbäraren webbplats (Google var noga med att påpeka att flygningen urval och resultat inte kommer att "påverkas av varje betald relationer") . Just nu är tjänsten begränsad till en utvald grupp av städer i USA och bara har tur och retur ekonomi flygningar klass, men Google säger att framtida uppdateringar och expansioner är på väg. Vi är ivriga att se hur företaget klär upp detta relativt nakna ben plattform och, kanske ännu viktigare, hur konkurrerande resesidor reagerar på det. Kajak , för en, svarade med säker nonchalans att flygsökning explicit beskriver det som en sämre produkt . "Vi är övertygade om vår förmåga att konkurrera, och vi tror att vår flygsökning tekniken är överlägsen," företaget sa i ett uttalande. "Vi inser Google är en formidabel konkurrent men de har inte varit framgångsrika i varje vertikal de har angett." Låt spelet börja. Demo video efter rasten.

Fortsätt läsa Google lanserar Flight söktjänst rycker Kayak bort det (video)

Google lanserar tjänsten flygsökning rycker Kayak bort det (video) publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 14 Sep 2011 15:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Search Engine Land , TechCrunch | källa Google Flight Search , Google Search Blog |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar