onsdag 14 september 2011

Satechi kommer Lockdown din SATA-hårddisk, har USB 3.0 för

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/14/satechi-will-lockdown-your-sata-hard-drive-boasts-usb-3-0-too/:
Om du håller noggrann uppsikt över din digitala ägodelar som vi gör, är säkerhet en yttersta oro för externa lagringsenheter . Nu kan du hålla dina värdesaker bakom lås-och nyckel med Satechi är lockdown - en SATA-hårddisk hölje som skyddar data via en krypterad 256 bitars skydd och ger blixtsnabb USB 3.0 överföringshastigheter . Använda en touch knappsatsen på en OLED-display, är enheten endast tillgängliga via en 4 till 8 siffror kod - även om den är ansluten till en dator eller annan enhet. Detta ger dig möjlighet att hålla "dina säkerhetskopierade data så säker som data på din dator." Ganska söt, eller hur? Det Lockdown leker fint med både Mac och PC och levererar nu för $ 90. Hit att PR länken bara förbi paus om du är ute efter att låsa dessa dyrbara forskningsrapporter ... se vad vi gjorde där?

Fortsätt läsa Satechi kommer Lockdown din SATA-hårddisk, har USB 3.0 för

Satechi kommer Lockdown din SATA-hårddisk, har USB 3.0 för ursprungligen visades på Engadget on Wed, 14 Sep 2011 15:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar