onsdag 28 september 2011

En DIY Arduino klocka som faktiskt är bärbar, kommer ändå inte vinner du poäng med damerna

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/28/a-diy-arduino-watch-thats-actually-wearable-still-wont-win-yo/:
Arduino LED Watch
Här är lite mode hemlighet: det handlar om detaljerna. Använd billiga kvadratiskt tå skor med att 5000 $ skräddarsydd kostym och folk kommer att märka. Detsamma gäller för en klocka. Din klocka kan säga mycket om dig, inklusive: " . Jag är en stor nörd, vänligen slå mig upp och ta min lunch pengar " Så, vad en Arduino titta berätta för dina kamrater? Tja, för en, att du har alldeles för mycket tid på händerna. Och två, att du är listig person som kan sätta sin hjärna kött till arbete som bygger verkliga saker. Naturligtvis berättar gången med en rad starkt lysande lysdioder på en utsatt PCB sänder budskapet att vara på modet inte är din primära problem. Om du är ute efter att tjäna lite nörd cred, och kan leva med det faktum att bära denna förmodligen kommer att kosta dig den söta flickans nummer i baren, slå upp källan för instruktioner. Åtminstone den här bärbara Arduino timepiece är en något mindre iögonfallande än den Steampunk versionen vi såg förra sommaren. Ytterligare en bild efter avbrottet.

Fortsätt läsa en DIY Arduino klocka som faktiskt är bärbar, kommer ändå inte vinner du poäng med damerna

En DIY Arduino klocka som faktiskt är bärbar, kommer ändå inte vinner du poäng med damerna ursprungligen visades på Engadget on Wed, 28 Sep 2011 14:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Instructables | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar