onsdag 28 september 2011

MeeGo att vikas till Linux-baserade Tizen OS, planeras att anlända till 2012

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/28/meego-to-be-folded-into-linux-based-tizen-os-slated-to-arrive-i/:
Framtiden för MeeGo har blivit lite tydligare i morse, nu när Linux Foundation har meddelat att det kommer att ersättas med Tizen - en ny Linux -baserad, öppen källkod OS. Samsung och Intel har utnyttjas för att leda utvecklingen av plattformen, i samarbete med Limo Foundation - ett konsortium av företag, däribland Panasonic Mobile Communications, NTT DoCoMo och SK Telecom, bland annat. Enligt dess förvaltare, kommer Tizen stödja HTML5-och WAC-baserade applikationer och kommer att utformas för att köra över ett brett spektrum av enheter, inklusive smartphones, tablets, smarta tv-apparater, netbooks och i bilen infotainment-system. Den MeeGo projektet för sin del redan verkar vara ombord med initiativet och lovade att "se till att användare av MeeGo lätt kan övergå till Tizen", medan hjälpa MeeGo utvecklare, liksom. Det nya operativsystemet är planerat att släppas under första kvartalet 2012, med den första Tizen-spetsad enheter beräknas nå marknaden i mitten av nästa år. För mer information, slå upp källan länken nedan, eller vandra förbi paus för hela PR.

Fortsätt läsa MeeGo att vikas till Linux-baserade Tizen OS, planeras att anlända till 2012

MeeGo att vikas till Linux-baserade Tizen OS, planeras att komma under 2012 ursprungligen visades på Engadget on Wed, 28 Sep 2011 02:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Detta är min nästa , MeeGo | källa Tizen.org | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar