onsdag 28 september 2011

PenClic Mus pekdon inställd på att rulla ut i USA och Kanada

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/27/penclic-mouse-pointing-device-set-to-roll-out-in-us-and-canada/:
Den svenska designade PenClic Mouse har redan gör rundor i Europa för en liten stund, men det verkar som det är nu äntligen redo att göra hoppa till Nordamerika. Medan det finns fortfarande inga klara ord om prissättning eller tillgänglighet, har Prestige International bekräftat att det kommer att föra enheten till både USA och Kanada, där det kommer att finnas tillgängliga på Best Buy, Walmart och andra stora återförsäljare. Som du kan nog förmoda, är själva enheten bokstavligt talat en kombination av penna / mus (de två delarna sitter kvar), som företaget säger ger en "avslappnad arbetsställning och avancerad precision." Som i Europa, kommer enheten att finnas i både trådbundna och trådlösa versioner, och det är Mac-och PC-kompatibla. Kolla in galleriet nedan för en närmare titt.

Gallery: PenClic Mouse

Fortsätt läsa PenClic Mus pekdon inställd på att rulla ut i USA och Kanada

PenClic Mus pekdon inställd på att rulla ut i USA och Kanada publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 27 Sep 2011 18:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PenClic | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar