onsdag 28 september 2011

Sharp största LCD-HDTV blir ännu större med en ny 80-tums-modellen

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/27/sharps-biggest-lcd-hdtvs-get-even-bigger-with-a-new-80-inch-mod/:
När är stor inte är tillräckligt stor? Tydligen när det är Sharps "spectacularge" 70-tums AQUOS LCD HDTV som introducerades tidigare i år, och har nu överträffats av en ny 80-tums modell som företaget visade upp i dag. LC-80LE632U är inte en Elite märkt modell, men det ger alla funktioner i sina mindre bröder inklusive full LED-bakgrundsbelysning, 120Hz motion bearbetning, inbyggd WiFi och tillgång till tjänster som Netflix och Vudu. Allt som är trevligt, men det är enastående funktion är att extra bildyta, som kan bli din för $ 5499 (rekommenderat pris) när det börjar sjöfarten i början av oktober. Förbeställningar redan poppar upp för sub-$ 5k priser, om du behöver en stor skärm och kan inte gå projektion rutten (fram eller bak) Detta kan vara ett bra värde - kolla in detaljer i pressmeddelandet efter pausen .

Fortsätt läsa Sharp största LCD-HDTV blir ännu större med en ny 80-tums-modellen

Sharp största LCD-HDTV blir ännu större med en ny 80-tums modell som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 27 Sep 2011 20:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar