onsdag 28 september 2011

Kisai är Rogue Touch Armbandsuret visar två tidszoner, är milt förvirrande att läsa (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/27/kisais-rogue-touch-watch-displays-dual-timezones-is-mildly-con/:
Behöver hålla reda på tiden för två platser samtidigt? Fret inte, eftersom Tokyoflash utformade Kisai Rogue Touch dubbla tidszon klocka har fått ryggen (om du kan läsa det, det är). Att vara en Rogue variant, kommer du att märka en backlit-LED/LCD ratten med en bekant flera cirkel layout, men med flera lager för extra tid. Bortsett från timmar och minuter, visas aktuellt datum och utvecklingen av sekunder och i synnerhet, har en animation läge för att visa den för dina kompisar. Naturligtvis som namnet antyder, är den avläsning justerbar med fyra beröringskänsliga hotspots för larmet, datum och tid, eller att helt enkelt lysa upp displayen. Om du är upp till uppgiften av att använda den, är Kisai Rogue Touch tillgänglig från Tokyoflash i ett urval av fyra ringa färger för $ 200. Medan du fortfarande här, kika i galleriet, tillsammans med videon demo förbi bryta nedan för att få en bättre uppfattning om hur det fungerar (Pro Tips: Om du beställer under de närmaste 48 timmarna, det blir 20 spänn mindre för att Starship Enterprise känner att du får med varje blick).

Fortsätt läsa Kisai är Rogue Touch Armbandsuret visar två tidszoner, är milt förvirrande att läsa (video)

Kisai är Rogue Touch Armbandsuret visar två tidszoner, är milt förvirrande att läsa (video) ursprungligen visades på Engadget on Tue, 27 Sep 2011 21:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar