onsdag 28 september 2011

På tröskeln till Kindle Fire Launch, Amazon inlägg En egendomlig "NYC Test" video på YouTube

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/3OKSCv-z9nM/:
Screen Shot 2011-09-27 at 11.53.02 PM

Det kan bara vara ett enkelt misstag, men det är ett intressant misstag ändå.

Tidigare ikväll, Amazons Kindle YouTube-sida har uppdaterats med en ny video. Namnet? " NYC Test ". Med tanke på Amazon håller en presskonferens på morgonen morgon i New York för att avtäcka sin nya Kindle tablet, naturligtvis, detta är värt att notera. Men vad är udda är innehållet i själva videon.

Min första tanke var att det är ganska lite av eld - kanske pekar Kindle Fire namnet vi först rapporterade igår. Men det finns också några skott av någon typ av tablet enhet som helst, som Piotr Kowalcyk, som upptäckte video, meddelanden . Och videon är full av Hollywood-stjärnor. Och det är helt tyst.

Konstigt, eller hur?

Visar sig, är videon en två-årig sammanställning som gjorts av ett produktionsbolag som heter PasterCITY Digital för Red Digital Cinema Camera Company . Videon visar upp kapaciteten hos Red One kamera, en super-HD-kamera som stöder upplösningar på 4096 av 2304 pixlar - långt utöver standard HD.

Så vad är videon gör på Amazons Kindle YouTube-sida med namnet "NYC Test"? Svårt att säga. Men om jag skulle gissa skulle jag säga att de kan visa denna video morgon under presskonferensen att visa upp funktionerna i Kindle Fire. Och det kan faktiskt vara lite mer än en gissning. Varför? Eftersom RIM visade mig samma video när demonstrerar BlackBerry Playbook för några månader sedan. Vi vet att de två enheterna är mycket likartade från en hårdvara perspektiv. RIM ville visa upp den Playbook kunna driva dessa röda videor exporteras till en stor skärm. Kanske Amazon kommer att visa upp samma sak.

Vi hittar i några timmar. För nu, hittar videon nedan (åtminstone tills det har tagit ned):


Företag: Amazon
Hemsida:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar