tisdag 23 november 2010

Acer lanserar Alive digitalt innehåll plattform och App Store, planerar att i förväg ladda det på framtidens maskiner

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/23/acer-launches-alive-digital-content-platform-and-app-store-plan/:
Acers globala presskonferens idag i huvudsak inriktad runt sin Clear.fi Fildelning system och en massa av ny hårdvara introduktioner , men det finns en godbit av programvara nyheter som verkar alltför stora för att ignorera. Här inom kort, kommer Acer att börja sträckningsanordning sin newfangled Alive digitalt innehåll plattform till sina maskiner. Svårt att säga om det inkluderar tabletter och smartphones, men de skärmar vi ser idag gör att vi anser detta är en desktop-only-affären för nu. Acers spela upp det som "mer än en App Store," men det är ingen tvekan om att en App Store ligger i centrum. Ett överflöd av partners (Intel, Zinio, Adobe, etc.) kommer att tillhandahålla innehåll, och nyligen sköt materialet kan enkelt visas via Twitter eller Acers egen kanal koncept. Fem huvudavsnitt kommer att närvara: Lyssna, Titta, läsa, spela och program. Både gratis och betalas innehåll kommer att stödjas, med användare i Storbritannien och Italien får först tillgång nästa månad. Mamma ordet om hur lång tid det tar att sprida någon annanstans, och det finns inget omnämnande alls om ett SDK för utvecklare. Något säger oss detta kommer att sluta som mer av en samling av applikationer från olika app butiker än något annat, men åtminstone vi vet säkert på bara ett par veckor.

Fortsätt läsa Acer lanserar Alive digitalt innehåll plattform och App Store, planerar att i förväg ladda det på framtidens maskiner

Acer lanserar Alive digitalt innehåll plattform och App Store, planerar att i förväg ladda in den på framtida maskiner ursprungligen visades på Engadget on Tue, 23 Nov 2010 13:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar