tisdag 23 november 2010

Dell USA erbjuder nu Streak olåst med Froyo i Cherry Red

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/23/dell-us-now-offering-streak-unlocked-with-froyo-in-cherry-red/:
Vi visste gott och väl att Android 2,2 var smyga ut och ger sig aktivt på Dells olåst Streak enheter, men nu verkar det som eftersläpningen i äldre enheter har avslutats. Som gjort för nya lager över på Dells amerikanska webbplats, med en 16GB Carbon Black olåst Streak gå för $ 579,99 med Froyo från fabriken, den 32GB-modellen är noterat på $ 678,99. Egendomligt nog 16GB modellen är att $ 30 mer än vad olåst Android 1,6 modell gick tillbaka i augusti. Dessutom är vi kvar att anta att även de "låsas upp" modeller kommer fortfarande att vara låst SIM-kort till AT & T , men Dell spelar upp det faktum att olåst Streck kan användas som en mobil hotspot för upp till åtta WiFi-utrustade enheter utan ponying upp extra till Ma Bell. I relaterade nyheter, är den länge efterlängtade Cherry Red Streak också till försäljning i USA av A, men du måste vända till sidan två i källan länken för att hitta den 32GB och olåst varianter. Lycka vada igenom alternativen, mästaren.

[Tack, Jar Jar Binks]

Dell USA erbjuder nu Streak olåst med Froyo i Cherry Red ursprungligen visades på Engadget on Tue, 23 Nov 2010 10:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Dell | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar