tisdag 23 november 2010

Färskpotatis avslöjar TuneLink Auto Bluetooth-till-FM-sändare för iPhone, iPod touch och iPad

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/23/new-potato-reveals-tunelink-auto-bluetooth-to-fm-transmitter-for/:
Vi har aldrig varit på frivilliga hejarklacken FM-sändare, enligt vår erfarenhet, de är fullkomligt värdelös i städer eller andra områden som faktiskt har en stor mängd radiostationer i närheten. Men vi kommer att dela den till färskpotatis Technologies - detta kan vara den smartaste genomförandet ännu. Den nyligen aviserade TuneLink Auto ser ut som en typisk cigarett-adapter vid första anblicken, men inom, det finns teknik som accepterar ljud över Bluetooth och skickar det sedan ut över FM. Detta hindrar användare från att behöva ansluta en dongel av något slag till sin IPAD, iPod touch eller iPhone, men den inbyggda USB-porten är faktiskt kan ta ut alla tre bör du välja. Det finns även en 3,5 mm utgång för kanalisering av låtarna till en 3,5 mm ingång på din huvudenhet, och (nödvändig) Kompletterande iDevice app ska slå till App Store snart för absolut ingenting. Hårdvaran i sig är tillgänglig nu från färskpotatis för $ 99.99, och det kommer hit "välj butiker" i ett par veckor eller så för samma belopp.

Fortsätt läsa färskpotatis avslöjar TuneLink Auto Bluetooth-till-FM-sändare för iPhone, iPod touch och iPad

Färskpotatis avslöjar TuneLink Auto Bluetooth-till-FM-sändare för iPhone, iPod touch och IPAD ursprungligen visades på Engadget on Tue, 23 Nov 2010 09:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Färskpotatis Technologies | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar