tisdag 23 november 2010

FCC funderar på att acceptera 911 SMS, MMS, och även strömmande video

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/23/fcc-looking-to-accept-911-texting-mms-and-even-streaming-video/:
FCC funderar på att acceptera 911 SMS, MMS, och även strömmande video
Sms har tagit över mobila nät, och nu är det förutbestämt att överbelasta vår räddningstjänst också. Enligt Wired Epicenter, FCC är ute efter att följa i fotspåren av de banbrytande Iowans och utöka sin 911 tjänster för att olyckor ska rapporteras via SMS, och samtidigt vid första anblicken som kan låta fånigt, kan vi tänka på några gånger när det kan skapa ett mycket förnuftigt. Låt oss säga att det finns någon i huset och du inte vill att de ska veta var du är - SMS är mycket tystare än prata. Eller låt oss säga utomjordingar attackerar och du inte har tid att sluta köra - en text är en mycket snabbare också. FCC är också tydligen titta på ta emot MMS och även strömmande video så att du kunde skicka bilder och bilder av deras enormt avancerade taktik. Om dessa ansträngningar är framgångsrika kan vi kanske överleva de kommande transdimensionella hotet för bara lite längre.

FCC funderar på att acceptera 911 SMS, MMS, och även strömmande video som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 23 Nov 2010 10:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bredband Epicenter | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar