tisdag 23 november 2010

Vissa Apple TV användare att rapportera galna färg problem med Sony, Philips TV-apparater

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/22/some-apple-tv-users-reporting-wacky-color-problems-with-sony-ph/:
Det verkar inte vara speciellt utbrett, men ett ansenligt antal rapporter dyka upp på den officiella Apple stödjer fora för några ganska vilda frågor som rör den nya Apple TV när det paras ihop med vissa Sony och Philips TV-apparater. Som ni kan se ovan kan dessa frågor är ett ganska olyckligt pastell färgschema (tydligen vanligt på Philips TV-apparater), medan andra redovisar också inverterade färger och grönt eller svart skärm. När det gäller Apple, åtminstone några användare som har kontakt med företaget om problemet säger att det är medvetna om problemet, men tidiga rapporter från dem som har använt Apple TV 4,1 uppdatering föreslår de inte har åtgärdat problemet ännu. Har din Apple TV fått en ny nyans? Låt oss veta i kommentarerna, och kolla in en psykedelisk video av problemet efter rasten.

[Tack, Bea]

Fortsätt läsa Vissa Apple TV användare att rapportera galna färg problem med Sony, Philips TV-apparater

Vissa Apple TV användare att rapportera galna färg problem med Sony, Philips TV-apparater publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 22 Nov 2010 21:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MacStories | källa Apple Discussions | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar