tisdag 23 november 2010

Verizon föreslår partihandel omskrivning av USA: s telekom-lag

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/22/verizon-proposes-wholesale-rewrite-of-us-telecom-law/:
Här är något du inte ser varje dag: ". Kongress behöver uppdatera nationens föråldrade och konkurrenshämmande Telecom reglerna" Verizon bara sätta ut ett pressmeddelande med titeln Ja, ingen tip-toeing runt här - Verizon allmän ordning VP Tom Tauke rakt upp säger att regeringen helt skulle skriva om telelagen och ge ett enda federalt organ "tydlig behörighet" för att upprätthålla lagen på ett fall till fall. Det är en direkt skott på FCC, som förlorat Comcast BitTorrent fall då domstolen ansåg det inte hade befogenhet att verkställa nätneutralitet och sedan provocerade vrede både industrin och kongress både när det försökte omklassificera internet kommunikation i ett sätt som gav den kraften den behövde. Det är också långt bortom gemensamma Google / Verizon nätneutralitet förslag från augusti - Verizons gått från att antyda att FCC göra några politiska tweaks för att kräva att kongressen börja om med den lag som reglerar FCC själv, som är ungefär som skillnaden mellan en skruvmejsel och en slägga.

Nu kongressen faktiskt börjat överväga en anpassning av Telecom lag i maj efter FCC: s netto Planen misslyckades neutralitet, och medan vi har inte hört mycket om det, vi vissa Verizons bestämda stöd (och lobbying dollar) är säker på att skjuta till drivkraften i processen. Sanningen ska fram, vi hade faktiskt välkomna en grossist omskrivning av det nuvarande Telecom Act, som senast var allvarligt reviderad 1996 och till stor del går tillbaka till 1934. Men varför lyssna på oss när vi har en kärnfullt citat från Verizon? "Den malning du hör är de redskap som spottar som politiker försöka passa snabbt föränderliga teknik och konkurrenskraftiga marknader i regelverket lådor byggda för analog teknik och monopol marknader." Ja, det här kommer att få bra. Full PR efter rasten.

PS-fortfarande oklart om vad nätneutralitet är och varför det är viktigt? Kolla in vår Engadget Visa intervju med Columbia professor Tim Wu och få upp farten.

Fortsätt läsa Verizon föreslår partihandel omskrivning av USA: s telekom-lag

Verizon föreslår partihandel omskrivning av USA: s telekom-lag som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 22 Nov 2010 20:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar