tisdag 23 november 2010

LG Quantum, HTC Surround och Samsung Fokus: Bogø från AT & T startar fredag

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/23/lg-quantum-htc-surround-and-samsung-focus-bogo-from-atandt-start/:
Här är hoppas du inte väljer att anta tidigt . Inte ens tre veckor efter Windows Phone 7 började säljas i USA av A kommer detta: ett köp en, få en fri försäljning döptes av Microsoft och AT & T. Från 26 november (det är Black Friday, vi har ni vet), kan sömniga ögon konsumenter drar sig in i deras lokala AT & T butik för att plocka upp en LG Quantum, HTC Surround eller Samsung Fokus i Bogø mode - bäst av alla Du kan mixa och matcha, vilket gör att haffa en Quantum och en Surround (eller Focus) för bara $ 199. Naturligtvis kommer du fortfarande att skriva ett par tvååriga avtal med Ma Bell, men det är fortfarande det billigaste sättet att hänge sig åt WP7 för tillfället. Ingen vet när affären kommer att sluta, men sunt förnuft skulle säga att hoppa i början om du har en hankerin ".

LG Quantum, HTC Surround och Samsung Fokus: Bogø från AT & T startar fredag publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 23 Nov 2010 16:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Microsoft | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar