tisdag 23 november 2010

Microvision s PicoP-baserade SHOWWX + projektor: dubbelt så ljust, noll procent större

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/23/microvisions-picop-based-showwx-projector-twice-as-bright-ze/:
Fortfarande håller ut på nabbing ett pico-projektor ? Vi vet, vi vet - du kommer språng när det är 1080p. Men om du är kosher med baby steg, Microvision nyaste aktören bara kan passa räkningen. Den SHOWWX + är en omarbetad version av den ouftit ursprungliga PicoP-baserade SHOWWX , och det verkar som ett helt år inom verkstadsindustrin labbet har gjort det möjligt för företaget att poppa ut en enhet som är 50 procent ljusare, men exakt samma storlek. Det inbyggda batteriet kan hålla de 15 laser lumen lyser i två fasta timmar, och det finns även en 5,000:1 naturliga kontrast. iDevice användare kommer att lyckliga över att veta att den här killen är en Made for iPod, iPhone och IPAD produkt, som gör det möjligt att mata Netflix innehåll utan DRM frågor (eller så vi får höra). Den upplösning kontroller fortfarande på 848 x 480, och om alla som låter precis persikofärgad, kan du få en väg din väg idag för $ 449. Chef på tidigare avbrottet för Netflix och Rage HD demos.

Fortsätt läsa Microvision s PicoP-baserade SHOWWX + projektor: dubbelt så ljust, noll procent större

Microvision s PicoP-baserade SHOWWX + projektor: dubbelt så ljust, noll procent större publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 23 Nov 2010 04:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Microvision | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar