tisdag 23 november 2010

O-Bow repurposes en mus sensor för konstgjord båge spårning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/22/o-bow-repurposes-a-mouse-sensor-for-artificial-bow-tracking/:
Här på Engadget HQ vi är mycket allvarligt om artikulera buller och påverkan av en båge när det gäller våra syntetiserade stråkinstrument , och O-Bow ser ut som det kan vara den låga kostnaden lösning som vi drömde om. (Nej, räkna Smule Magic Fiddle inte, det är en djävul "instrument" och den ligger). Hacker / musiker Dylan Menzies har utarbetat en metod med hjälp av optiska sensorn från en mus för att spåra vad som helst med ett kornat yta, som en träpinne, och använda den för att göra ett enda prov synt "sjunga" som en riktig stråkinstrument. Tyvärr, det låter enskilt prov ganska hemska just nu, men Dylan är arbetar på en mer sofistikerad metod för modellering instrumentet. Fram till dess får vi bara ta till ge Smule arga blickar och leka med våra Korg joystick. Det finns en video efter pausen, men inte säga att vi inte varnade dig om detta stickprov.

Fortsätt läsa O-Bow repurposes en mus sensor för konstgjord båge spårning

O-Bow repurposes en mus sensor för konstgjord båge spårning ursprungligen visades på Engadget på måndag, 22 Nov 2010 22:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa O-Bow | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar