tisdag 23 november 2010

Acer rivaler Libretto W105 med Iconia dual-screen laptop / tablett

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/23/acer-rivals-libretto-w105-with-iconia-dual-screen-laptop-table/:
Här i New York på Acer Global presskonferens , företagets pratar touch. Massor av beröring. Det blir att införa ett veritabelt smörgåsbord av utrustning i form av protokoll rulla på, men det är sparkar saker med sitt Windows 7-baserade Iconia dual-screen laptop / tablett. För alla avseenden, detta är Acers version av Toshiba Libretto W105 (eller att avlägsna ASUS koncept vi såg på CeBIT 2009 ), som ståtar med ett par glansiga pekskärmar och inga häftiga specifikationer att tala om. Naturligtvis kommer du inte att hitta ett tangentbord här - snarare kommer en virtuell fram ur sekundära panelen. Vi kommer att gräva för detaljer kring ett pris och release datum, men nu har en gåskarl på bilden ovan och bara föreställa sig hur det kan komma att revolutionera ditt liv.

Acer rivaler Libretto W105 med Iconia dual-screen laptop / tablett ursprungligen visades på Engadget on Tue, 23 Nov 2010 11:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar