torsdag 23 december 2010

AT & T, Verizon, RIM blir värre om säkerhet för mobila enheter

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/23/atandt-verizon-rim-get-serious-about-security-for-mobile-devices/:
Som vanligt så smartphones har blivit, det är på tiden att transportörer och tillverkare börjar få seriös mobil säkerhet (och nej, vi menar inte iPhone binda ). Enligt en färsk Wall Street Journal artikeln, är Verizon arbetar för närvarande med Lookout , en San Francisco-baserade företaget känt för remote backup och apps geolocation för BlackBerry, Android och Windows Mobile-enheter, medan RIM har nyligen aviserat en liten sak som kallas BlackBerry Skydda , löften som att låsa eller ens torka en missriktad telefon, lokalisera sak på en karta, och gör regelbundet reguljär trådlös backup. Den överlägset mest ambitiösa planerna i artikeln, men hör till AT & T, som - bortsett från senaste affärerna med MobileIron och McAfee - för närvarande är att öppna en ny mobil säkerhet labb i New York City. Härifrån kommer bolaget forskning malware, maskar, virus och andra hot som de utvecklar i den mobila sfären. "Alla inser att detta är en okontrollerad miljö, säger AT & T högste säkerhetschef Edward G. Amoroso. "Vi vill inte ha samma problem som vi hade med datorer."

AT & T, Verizon, RIM blir värre om säkerhet för mobila enheter som ursprungligen visades på Engadget tor, 23 Dec 2010 13:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar