torsdag 23 december 2010

Dells 7-tum (eller 10-tums) Android tablett blir WiFi certifiering?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/23/dells-7-inch-or-10-inch-android-tablet-gets-wifi-certificatio/:
Kom ihåg hur Dells ska vara att införa en 7-tums Tegra 2 -drivna Android tablett, liksom, just nu , eventuellt följt av en 10-tums modell i några månader? Jo, vi säger inte att det är vad som händer här, men pröva omständigheterna: den ursprungliga 5-tums streak har en modell kod M01M, och en ny enhet med kod M02M bara dök upp i Wi-Fi Alliance databas identifieras certifiering som en "Mobile Internet Device" i smartphone kategorin. Ja, inches är 7 lite stor för en "smartphone", men att alliansen inte har en stor kategori för dessa tweeners som stöder cellulära data (och som Europeiska Galaxy Tab , vissa av dem verkligen är smartphones ändå). PocketNow föreslår att vi skulle också kunna titta på Streak 2, som är möjligt - men med tanke på underström av rykten vi har hört om en något större tablett på gång, det är där våra pengar ligger. Detta gäller särskilt med tanke på hur nära vi är att CES, som lovar att bli en veritabel tablett-fest i år - men oavsett, vi satsar på sanningen kommer ut inom de närmaste veckorna.

Dells 7-tum (eller 10-tums) Android tablett blir WiFi-certifierad? publicerades ursprungligen på Engadget tor, 23 Dec 2010 00:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PocketNow | källa Wi-Fi Alliance | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar