torsdag 23 december 2010

Dell Venue lanseras i Hong Kong, vi går praktisk

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/23/dell-venue-launched-in-hong-kong-we-go-hands-on/:
Är det inte kul när du trycker på rätt plats vid rätt tidpunkt? Vi råkade bara vara chillaxing i Hongkong när Dell valde staden för arenans global lansering (och det är faktiskt slår butikerna något före i Sydkorea), så en snabb hands-on är oundvikligt. Som vi har sett tidigare, HK $ 3,999 (US $ 514) Handenheten är detta i huvudsak Plats Pro Android 2,2 kusin, idrottsliga samma böjda (eller "Shear Design") vibrerande AMOLED display på 4,1 inches och 800 x 480. Under huven ligger en 1GHz Snapdragon med 1GB ROM och 512MB RAM, tillsammans med de vanliga microSD expansion, 1400mAh batteri, 8 megapixel autofokus kamera med LED blixt, Bluetooth 2,3 EDR, WiFi och AGPS.

Det finns inte några överraskningar i form av mjukvara - platsen delar samma snärtiga scenen UI och Swype tangentbord med Streak, med undantag för bristen på liggande orientering för startskärmen (och det är med inriktning aktiverat i systeminställningarna). När det gäller hårdvara, är mördaren funktionen här skärmen, och vi fann sin böjda Gorilla Glass är förvånansvärt bra för våra tummen när du drar över den. Den AMOLED panelen under är också levande med stor betraktningsvinklar. På andra håll, bygga kvalitet är nästan solid bar pipig batteriluckan, men den ger en viss grepp. Det är allt vi har för nu - vi gräva i mer information i våra kommande översynen, så håll ögonen öppna.

Fortsätt läsa Dell Venue lanseras i Hong Kong, vi går praktisk

Dell Venue lanseras i Hong Kong, vi går praktisk ursprungligen dök upp på Engadget tor, 23 Dec 2010 07:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar