torsdag 23 december 2010

Moto Mundo World Tour driver helelektriska Nissan Qashqai till sin gräns

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/23/moto-mundo-world-tour-pushes-all-electric-nissan-qashqai-to-its/:
De är långt ifrån först med att sätta en helt elektrisk bil till ett uthållighetsprov, men teamet bakom Moto Mundo är verkligen nära leder ligan när det kommer till ren ambition. De gav sig ut från Danmark med ett par Nissan Qashqai stadsjeepar vände elektrisk av AfutureEV tillbaka i juni, och nyligen trätt in på USA efter att ha gjort vandringar i Skandinavien, Ryssland, Mongoliet och Kina. När det gäller själva fordonen, de har tydligen en topphastighet på 130 kilometer i timmen och en räckvidd på 200 kilometer på en laddning (vid 80 km / h), men de kan tydligen eek ut 300 kilometer i "slow stadskörning." Att göra vandringen ännu mer imponerande, som en Autoblog Green commenter har påpekat är det faktum att två liknande bilar konverteras av AfutureEV har uppenbarligen fattade eld och satte några allvarliga bränder. Inga sådana problem har plågat Moto Mundo resa, dock, och de är snart som att rulla in i Detroit Auto Show för ett utseende.

Moto Mundo World Tour driver helelektriska Nissan Qashqai till sin gräns som ursprungligen visades på Engadget tor, 23 Dec 2010 05:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog Green | källa Moto Mundo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar