torsdag 23 december 2010

IPAD 2 har ett tunnare bezel, platt rygg, och chunky lång rad talare?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/23/ipad-2-features-a-thinner-bezel-flat-back-and-wide-range-speak/:
Inget säger truthiness riktigt gillar anonyma kinesiska källor berättar nästa generation IPAD hemligheter till en japansk blogg saknar anmärkningsvärda framgångar på den professionella rykte anstiftare krets. Ändå Apple ryktet platser har hoppat över hela berättelsen som en Bay Area polis på prototyp tjuv. Så här är smutsen, som verkligen verkar rimligt i sin specificitet: en 3-mm sänkning bezel bredd, samma 9,7-tums skärm storlek och flackare tillbaka att låta den vila vingla fritt på ett skrivbord som. Mac Octakara förklarar också det finns en "brett urval högtalare" täckt med "metallnät" (det är deras gör ovan) som tar plats i urtaget vi såg på botten av de förmodade nästa generations IPAD fall. Det övergripande enhet sägs mäta 239 x 186 mm jämfört med den nuvarande IPAD 242,8 x 189,7 mm fotavtryck. Misstänksamt, platsen var det inte säkert bekräfta förekomsten av framför bakåtvända kameror men hävdar att nya iPads kommer att börja levereras från fabriker i januari - timing som anpassar fint med tidigare rykten . Efter pausen du hittar en annan påstådd IPAD 2 fall med ännu en göra av högtalargallret design.

Fortsätt läsa IPAD 2 har ett tunnare bezel, platt rygg, och chunky lång rad talare?

IPAD 2 har ett tunnare bezel, platt rygg, och chunky lång rad talare? ursprungligen visades på Engadget tor, 23 Dec 2010 03:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink AppleInsider | källa Mac Octakara , Alibaba | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar