torsdag 23 december 2010

Olympus E-5 DSLR granskad: solid uppgradering för E-3 ägare, inte mycket vädjan om någon annan

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/23/olympus-e-5-dslr-reviewed-solid-upgrade-for-e-3-owners-not-muc/:
Olympus E-5 DSLR granskad: solid uppgradering för E-3 ägare, inte mycket vädjan om någon annan
Den DSLR marknaden verkar bara hålla om påskyndande, och det verkar som Olympus kanske släpar tillbaka mot kabyss lite med sin senaste hela kroppen DSLR, den E-5 . Det är uppföljaren till E-3 , hoppa till 12,3 megapixel och lägga 720p inspelning med full exponering kontroller, plus en praktisk vridbart LCD. Men enligt recensioner, det bara helt inte jämföra med något som liknar en mycket billigare Nikon D7000 . PhotographyBlog gillade förbättrad bildkvalitet och robust konstruktion, men inte den fula rullport effekt videoinspelning och dåliga höga ISO-prestanda. Likaså DigitalCameraReview säger detta $ 1.699 odjuret "känns som en blygsam uppdatering av E-3", en känsla som delas av Pocket-lint också. Ledsen att vara en bärare av dåliga nyheter.

Olympus E-5 DSLR granskad: solid uppgradering för E-3 ägare, inte mycket vädjan om någon annan som ursprungligen visades på Engadget tor, 23 Dec 2010 10:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DigitalCameraReview , Pocket-lint , PhotographyBlog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar