torsdag 30 december 2010

Gresso classies upp IPAD med 18k guld logotyp och antika trä fall

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/gresso-classies-up-the-ipad-with-18k-gold-logo-and-ancient-wood/:
Vi öppet erkänna att vi aldrig visste vad Afrika Blackwood var fram Gresso börjat tillämpa grejer till sin linje av extremt lyxiga mobiltelefon mods , men nu kan vi inte föreställa oss en ny produkt från det ryska företaget utan den 200-åriga timmer att göra en utseende. Och mycket riktigt, Gresso IPAD bakre är nästan uteslutande består av Dalbergia melanoxylon, bryts endast genom införandet av en 18-karats guld Apples logotyp. Konstigt, trots sin extravaganta ingående material, design är detta en mycket återhållsam, vågar vi påstå, elegant, affär. Den säljs på nyårsafton vid en oanmäld pris, men du vet vad de säger: om du måste fråga eller om du måste arbeta för sitt uppehälle, du förmodligen inte råd med det.

Gresso classies upp IPAD med 18k guld logotyp och antika trä fall ursprungligen visades på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 18:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Phone Arena | källa Gresso | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar