torsdag 30 december 2010

Wii Laptop mod diken skivan blir ultraportabla (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/wii-laptop-mod-ditches-the-disc-gets-ultra-portable-video/:
Den berömda Ben Heckendorn hittade den första Wii Laptop av anmärkning sätt redan 2007 , men sedan, modding samfundet i stort har det varit sliter på sätt att förbättra den. ShockSlayer, medlem över på Mod Retro, har åstadkommit just detta, med hans förutsägbart titeln Wii Laptop förlita sig på en 7-tums LCD, en integrerad sensor bar, ett par polycases och inbyggda högtalare. Det finns knappast något här som inte kunde hittas i din lokala Radio Shack, utom för SunDriver - den särskilda produkten har gjort det möjligt för honom att dike DVD-enheten och installera en SATA-hårddisk i. Från där, brände han sin Wii-skivor och laddat dem alla inne, vilket gör det hela extra mobil. Åh, och nämnde vi att den drivs av uppladdningsbara batterier? Eftersom det är. Förundras över den färdiga produkten i videon efter rasten.

Fortsätt läsa Wii Laptop mod diken skivan blir ultraportabla (video)

Wii Laptop mod diken skivan blir ultra portabla (video) som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 17:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Technabob | källa Mod Retro | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar