torsdag 30 december 2010

Rysslands första GLONASS telefon en "iPhone 4 konkurrent," utom inte riktigt (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/30/russias-first-glonass-phone-an-iphone-4-competitor-except-no/:
Som historien går, baserad AFK Sistema dotterbolag Sitronics (tillsammans med USA "Qualcomm och och Kinas ZTE) har Ryssland utvecklat den första smartphone för att använda GLONASS - särskilt en med en 90nm GPS-GLONASS chip. Det har kallats, i så många ord, den "ryska svaret på iPhone 4" av den makt detta kan, och utan att få in nyckeln detaljer som plattform och specifikationer, vet vi officiellt telefonen kommer säljas i Ryssland någon gång i mars för 10.990 rubel (ca $ 360 i USA).

För övriga detaljer på enheten söker vi fler inofficiella (och därför inte 100 procent bekräftat) källor, som särskilt bra förbindelser Eldar Murtazin. Enligt honom, vi tittar på ZTE modellen A918, en analog av A916 med Android 2.1, en 3,2-tums QVGA skärm, FM-radio och 2-megapixelkamera - Ja, knappast en iPhone 4 konkurrent, om du frågar oss. Denna version är förmodligen lanserar på MTS för 7.500 rubel ($ 246), vilket innebär att GLONASS-utrustad motsvarande har en 3.490 rubel ($ 114) uppmärkning. Och i mars release? Tydligen i begränsade kvantiteter, med massproduktion kommer inte förrän andra halvåret 2011. Tyvärr kan vi inte säker på att detta one'll att göra ett framträdande på CES för ytterligare inspektion. Kolla in videon efter paus för en cameo av enheten featuring Putin, ryska miljardären (och chef för AFK Sistema) Vladimir Yevtushenkov, och vice premiärminister Sergej Ivanov.

Fortsätt läsa Rysslands första GLONASS telefon en "iPhone 4 konkurrent," utom inte riktigt (video)

Rysslands första GLONASS telefon en "iPhone 4 konkurrent," utom inte riktigt (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, 30 Dec 2010 13:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink AppleInsider.ru , Bloomberg | källa Moscow News , NTV.ru | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar