torsdag 30 december 2010

RIM: BlackBerry playbook batteritiden är fortfarande optimeras, kommer inte att orsaka förseningar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/30/rim-blackberry-playbook-battery-life-is-still-being-optimized/:
Om du har hållit ett öra till techie marken, kommer du förmodligen har hört en del analytiker prat tyder RIM: s Blackberry playbook kan fördröjas på grund av frågor som rör dess förment dålig batteritid. Det scuttlebutt har nu visat sig vara mest ogrundade, med RIM klargöra situationen genom en kommuniké skickas till Erictric:
"Varje provning eller observation av batteritiden hittills av någon utanför RIM skulle ha utförts med hjälp av pre-beta-enheter som byggdes utan el genomföras förvaltning. RIM är på rätt spår med sitt schema för att optimera BlackBerry playbook batteritid och ser fram emot erbjuda sina kunder ett professionellt tablett som erbjuder överlägsen prestanda med jämförbara batteritid. "
För att vara säker, det är inte en ren förnekelse att det kan finnas PlayBooks flyter omkring med nedslående batteriets prestanda, men omogenhet av programvaran på dem är uppenbarligen sådana att de upphäver alla slutsatser som dragits. Kanske viktigare än den oklara diskussion om batteriets livslängd (vad betyder "jämförbara" med betyda i detta sammanhang?) Är notera att företaget fortfarande är på väg att avsluta sin programvara optimeringar och avge sitt första tabletten på schemat . Gissa kan vi alla sluta oroa nu.

RIM: BlackBerry playbook batteritiden är fortfarande optimeras, kommer inte att medföra förseningar ursprungligen visades på Engadget tor, 30 Dec 2010 04:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Erictric | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar