torsdag 30 december 2010

LucidLogix virtualisering tech gör att AMD och NVIDIA GPUer att spela tillsammans med Sandy Bridge

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/30/lucidlogix-virtualization-tech-enables-amd-and-nvidia-gpus-to-pl/:
Det är baaack. Vi har gått långt över ett halvt år utan att höra ett ljud från svart magi beslutsfattare LucidLogix , men här på tröskeln till CES 2011, bolaget har återuppstått precis i tid för att rida på coattails av Intels kommande Sandy Bridge plattform. Sandy väntas ta över CES när företag börjar att introducera nya datorer på bara några dagar, och tack vare Lucid's virtualiseringsprogram, skulle vi inte bli förvånad om ett par serveras med NVIDIA och AMD GPU: er. Detta här tekniken gör det möjligt för två att spela bra, vilket gör besynnerliga fantasi att använda en multi-GPU, med flera leverantörer setup en verklighet. DirectX 11 stöds också, med den enda verkliga kravet är att "ansluta bildskärmen direkt till moderkortets Sandy Bridge visa utdata." Vi kommer att ta en närmare titt på fredsmäklaren gång vi landar i Vegas, men för nu, gå vidare och förbereda dig för en betaversion av "Virtu" - det kommer hit någon gång nästa månad.

Fortsätt läsa LucidLogix virtualisering teknik gör det möjligt för AMD och NVIDIA GPUer att spela tillsammans med Sandy Bridge

LucidLogix virtualisering tech gör att AMD och NVIDIA GPUer att spela tillsammans med Sandy Bridge ursprungligen visades på Engadget tor, 30 Dec 2010 08:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar